21Februar2018

Nahajate se: Naslovnica Prednosti

AudioGuide sistem za skupine


Poznate izdelek, ki je naredil revolucijo v vodenju skupin?
AudioGuide sistem za skupine vam reši marsikatero težavo.

Verjetno si vsak lahko predstavlja prizore, ko je vodnik primoran kričati, da ga vsi, vsaj približno, slišijo, ko muzeji postanejo glasni kot tržnice, ko ljudje prepotujejo dolge poti do željene destinacije, tam pa preslišijo pol razlage zaradi premnogih motečih dejavnikov in so upravičeno nezadovoljni, ali nepotešeni.

Z AudioGuide sistemom za skupine vsakdo v skupini sliši vsako vodnikovo besedo, med vožnjo, med hojo, brez nepotrebnega prekinjanja vodnikove razlage zaradi hrupa iz okolice. Iz izleta ali potovanja se bodo vračali zadovoljni potniki, ki so v miru poslušali vodnikovo razlago in niso preslišali niti besedice.

Z AudioGuide-om za skupine si zagotovite višjo kakovost vaših potovanj, izletov, ogledov, predstavitev,…
Zagotovite si zadovoljne potnike, ki se bodo zaradi kvalitetnega vodenja vedno znova vračali.

Zagotovite si korak pred konkurenco, ker so vaša potovanja bogatejša in kvalitetnejša.

Izognite se nezadovoljnim potnikom in posledično slabi reklami.

 Z AudioGuide-om se temu izognete, pridobite dragocen čas in vaša potovanja postanejo udobna ter potniku prijazna, brez nepotrebnega hitenja. To pa naj bi bil namen vseh vpletenih. Ne pozabimo, da so potniki praviloma na dopustu.

Zadovoljne stranke, ki si ponovno želijo potovati z vami, ker na vaših potovanjih uživajo, ne preslišijo niti besedice, kjer ni nepotrebnega kričanja, priganjanja in hitenja.

Sledi nam